Szolgáltatások

Kedves Látogató(k)!

A zenész kiválasztása egy lakodalom alkalmával mindig megosztja a család véleményét! Élő zene? Esetleg Esküvői DJ? Vigyünk saját laptopot? Ez a ti nagy napotok lesz, a döntés a ti kezetekben van! Papa-Mama úgy is az élőzenét szorgalmazza (érthetően, hiszen egy olyan korban nevelkedtek ahol....) A végső döntést úgy is ti hozzátok! Idővel mindenki csak a hangulatra, a nagy bulira fog emlékezni. Sosem dolgozom előre elkészített több órás zenei mixekkel. Nálam egész éjszaka kívánságműsor lehet. Azt játszom amit megbeszélünk és amit kérnek. Legyen az rock'n'roll, pop, rock zene vagy mulatós esetleg egy frissebb zenei válogatás. A legfontosabbak közé tartozik számomra a minőség és az igényesség, a munkámban és a megjelenésemben egyaránt. Az ifjú párok számára az első és közös legfontosabb esemény az esküvő. Személy szerint én a szórakozás részében tudlak benneteket és kedves családtagjaitokat a megfelelő irányba lendíteni, akár a nyitótáncotok elkészítésével is. 

Esküvői / Wedding DJ Party
Előre egyeztetett zenei tartalom, minőségi hang és fénytechnika

Esküvői / Wedding DJ Party "Fegyveres, Rendvédelmi Testület Tagjainak"
Előre egyeztetett zenei tartalom, minőségi hang és fénytechnika

Céges Rendezvény

Előre egyeztetett zenei tartalom, minőségi hang és fénytechnika

Többletköltséggel járó eszközök:

• Nehézfüstgép Esküvői dj szolgáltatás mellé (akár egész estés rendelkezésre állás) 25.000.-

• Projektor, vászon 5.000.-

• Templomi, Szabadtéri Hangosítás Aktív - Akkumulátoros Hangfallal, Mikrofonnal 10.000.-

• Buborékgép 10.000.-


Szolgáltatásaim árairól érdeklődni elérhetőségeim bármelyikén tudtok a rendezvény helyszínének, létszámának, egyéb szolgáltatás igénybevételének megadásával!

Kérdések-Válaszok

Mindent számításba vettetek?

Helyszín!
Kerültem olyan helyzetbe, hogy a választott helyszín lakók szempontjából eléggé frekventált helyen volt ezáltal igen korán le kellett halkítanom a zenét, ami lassan a hangulat  végét eredményezte. Ezért is tanácsolom, hogy járjátok jól körbe a lehetséges helyszíneket!

Vendégszám, Kezdés Időpontja!
Technikailag érdekes, mivel más-más technikai felszereltséget kell előkészíteni 30 illetve 120 főnél illetőleg a vendégek érkezése előtt már készen kell állnunk!

Templomi vagy Külső Helyszín Kihangosítása Szertartáskor!
Igény szerint lehetőség van két helyszínes hangosításra is. Megoldható a szertartás külön hangosítása is, illetve aláfestő zene bejátszása egy időben!

Előadó fellépése!
Tudnom kell, hogy érkezik-e meglepetés vendég, mire lenne szüksége, esetleg kézi mikrofon, állvány, saját hangszeréhez kábel stb.

Vacsora!
Röviden: Milyen stílusú zenét szeretnétek  a vacsora alatt!?

Köszöntők!
Ugyancsak technikai jelentősége van, miszerint időben rendelkezésre kell bocsájtanom egy mikrofont, esetleg állványt!

Nyitótánc!
Lehet szimpla komolyan vevős, lehet előre általatok választott bohóckodós, de zenei egyeztetés után én is elkészítem igény szerint!

Torta!
Torta biztos, hogy lesz! Nekem az a kérdés, milyen zenét biztosítsak a behozatalnál!

Menyasszonytánc!
A további kiadások elkerülése érdekében kérem kapcsolják be öveiket!